De voordelen van yoga

yoga heeft tal van voordelen op het lichaam en geest.

Je wordt lenigyoga-bimbi-concesioer

Leniger zijn wil niet enkel zeggen dat u uw voeten kan aanrakken met uw vingers.

yoga houdingen hebben als doel om verschillende delen van het lichaam die vastzitten, gespannen of geblokkeerd zijn leniger te maken. yoga viseert zelfs lichaamsdelen die we in het dagelijks leven niet of zelden gebruiken.

Je rug wordt sterker

De verschillende posities rekken de ruggengraat uit. Deze posities versterken tevens alle spieren die de rug ondersteunen. Uitstekend om rugpijn te vermijden door het zitten of van sommige atleten.

Je voelt u zen

Leren om dingen los te laten, volop te leven en het mentale naar hier en nu te brengen zorgen ervoor dat u uw hoofd leeg kan maken en dagelijkse stress en slechte gedachtes te evacueren. Misschien een goed idee om de beginnen mediteren? Wanneer yoga deel uitmaakt van uw dagelijks leven, dan leert u om anders met stress om te gaan, en de nodige afstand te nemen tegenover anderen en evenementen van het leven.

Een betere houding en evenwicht

Tijdens het beoefenen van yoga, ligt de nadruk op de lichaamslijn, het versterken en leniger maken van de rug. Natuurlijk hebben deze oefeningen een positief effect op de manier waarop u gaat houden. Sommige yoga posities zullen ook voor een beter evenwicht zorgen.

Een steviger lichaam

yoga laat alle spieren van het lichaam werken door een zachte of minder zachte manier. De spieren worden uitgerekt, verstevigd en ontspannen.

Geef uw concentratie een boost

U leert om uw energie te kanaliseren en om deze op een positieve manier te gebruiken.

Ontwikkel uw kracht

Door het feit dat u een bepaalde positie regelmatig gaat aannemen, vergroot yoga het uithoudingsvermogen van spieren en de wil om inspanningen te leveren. Door spieren te ontspannen, gewrichten leniger en sterker te maken, leert het lichaam om beter op kracht te komen en wordt deze veel sterker.